Personlig og omsorgsfuld hjemmepleje​

​✔ Personlig pleje og praktisk hjælp     ✔ Omsorgsfulde og fleksible hjælpere     ✔ Fast hjemmehjælper

Hvis du vil vide mere​

Ønsker du rådgivning før du vælger

Svane Pleje står vi gerne til rådighed.

Du er meget velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål, og vi besøger dig også gerne, hvis du ønsker dette, inden du vælger Svane Pleje.

Personlig pleje og praktisk hjælp​

​​Vi udfører personlig pleje og praktisk hjælp med udgangspunkt i den enkeltes behov.

Er du som borger visiteret hjælp til personlig pleje eller praktiske opgaver af din Kommune, kan du frit vælge Svane Pleje til at levere ydelsen, uden at det koster dig noget. Du skal blot meddele Kommunens visitator eller Svane Pleje om dit valg.

I Svane Pleje har vi leveret hjemmepleje og praktisk hjælp i 20 år. Vi har som firma stor erfaring i at tilrettelægge dagligdagen, så du som kunde får hjælp af en hjemmehjælper, som er præcis, og som udfører opgaverne personligt og fagligt professionelt.​

Som kunde får du tilknyttet faste hjemmehjælpere, der tilpasser den personlige pleje til lige netop dit behov. 

Tilknytningen af faste hjemmehjælpere gør, at du får hjælp af en du er tryg ved og det betyder samtidig, at det daglige samarbejde bliver personligt og individuelt.

Vi ved, at det betyder meget, at vi kommer på de aftalte tidspunkter, så det har højeste prioritet, når vi planlægger arbejdet.

Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere har den rette faglighed til at udføre opgaverne, at de har ”et stort hjerte” og trives godt ved at hjælpe andre. 

Alle vore hjemmehjælpere er venlige og imødekommende.

Rengøringsopgaver og anden praktisk hjælp udføres oftest af den samme, som står for plejen. Vi er meget fleksible i forhold til løsning af opgaver og lægger vægt på, at arbejdet udføres med den rette grundighed og kvalitet.

Foruden den praktisk hjælp og personlig pleje du er blevet visiteret kan du tilkøbe ekstraydelser bl.a.:

  • ekstra pleje
  • ekstra rengøring
  • indkøb
  • hundeluftning
  • ledsageordning

Hvis du vil vide mere skal du blot henvende dig til vores kontor i din kommune.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

           Hvis du er bevilliget hjemmepleje eller praktisk hjælp i din kommune kan du frit vælge Svane Pleje uden det koster dig noget.