Personlig pleje og praktisk hjælp​

Vi udfører personlig pleje og praktisk hjælp med udgangspunkt i den enkeltes behov.

Er du som borger visiteret til assistance til personlig pleje eller praktiske opgaver af din kommune, kan du frit vælge Svane Pleje til at levere ydelsen, uden at det koster dig noget.

Du skal blot meddele din kommunes visitator eller Svane Pleje om dit valg. Nederst på siden kan du se en oversigt over de kommuner, vi dækker.

I Svane Pleje har vi leveret privat hjemmepleje og praktisk hjælp i 20 år. Vi har som firma stor erfaring i at tilrettelægge dagligdagen, så du får hjælp af en medarbejder, der kender dig.

 

Vores medarbejdere er uddannede på området, personlige og nærværende i deres pleje og vægter faglighed højt.

Derfor er Svane Pleje det trygge valg

Der er mange fordele ved at vælge Svane Pleje. Hos Svane Pleje får du bl.a. tilknyttet et fast team, der tilpasser den personlige pleje til netop din situation og dine behov. 

Tilknytningen til et fast team gør, at du får hjælp af de samme medarbejdere, som du er tryg ved, og det betyder samtidig, at det daglige samarbejde bliver personligt og individuelt.

Alle vores medarbejdere er derfor nøje udvalgt, så vi er sikre på, at de besidder den venlighed og rummelighed, som der skal til, når man arbejder så tæt med mennesker. Vores medarbejdere er ligeledes yderst passionerede omkring deres arbejde.

Vi prioriterer faste rammer og kendte ansigter

Vi ved, at det betyder meget, at vi kommer på de aftalte tidspunkter, så punktlighed har højeste prioritet, når vi planlægger vores arbejde. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere har den rette faglighed til at udføre opgaverne, at de er omsorgsfulde og trives godt ved at hjælpe andre.​​

Rengøringsopgaver og anden praktisk hjælp udføres oftest af den samme, som står for plejen. Vi er meget fleksible i forhold til løsning af opgaver og lægger vægt på, at arbejdet udføres med den rette grundighed og kvalitet.

Foruden praktisk hjælp og personlig pleje, kan du tilkøbe ekstraydelser:

  • Ekstra pleje
  • Ekstra rengøring
  • Indkøb
  • Hundeluftning
  • Ledsageordning
  • M.m.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi tilbyder

Hvis du vil vide mere, skal du blot henvende dig telefonisk eller skriftligt til vores kontor i din kommune. Nederst på siden finder du et overblik over de kommuner, vi har afdelinger i.

Når du har valgt din kommune fra listen, kan du finde kontaktoplysninger på det kontor, der er tilknyttet. ​

Personlige pleje
​og praktisk hjælp

Omsorgsfulde
​og fleksible hjælpere

Fast
​hjemmehjælper

Hvis du vil vide mere

Ønsker du rådgivning før du vælger Svane Pleje står vi gerne til rådighed.

Du er meget velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål, og vi besøger dig også gerne, hvis du ønsker dette, inden du vælger Svane Pleje.

Hvis du er bevilliget hjemmepleje eller praktisk hjælp i din kommune kan du frit vælge Svane Pleje uden det koster dig noget.

CVR: 32300758